tisdag 14 juli 2009

En svensk i Barcelona

Ingen bloggaktivitet på sistone. Boxningen lämnade ett hål i hjärtat. Svårt att plocka upp pennan. Men livet går, som alltid, vidare.
Jag och Andrés har i alla fall gett oss i kast med ett nytt, ambitiöst projekt - att få igång hans gamla kropp och återge den dess ypperligga form den hade i dess glansdagar. Inget lätt projekt, men för såna som oss finns inga hinder - bara utmaningar! Förra veckan gick som beräknat ypperligt. Fem träningsdagar med fokus på kardio och styrka. Mycket kettlebells och Grapplers Ciruit. Många blickar från pojkarna i butterfly-pressen.
Det yttersta testet kom i slutet av förra veckan då jag var tvungen att lämna landet en en tid och ligga lågt. Jag och Kajsa drog till Barca ett par dagar. Frågan är om Andrés klarat av att upprätthålla den kadaverdisciplin som vi satt upp som norm. Morgondagen lär visa.
Barcelona var annars ett trevligt ställe. Det regnade visserligen, men vi svenskar är ju inte helt ovana vid sådant väder så vi behöll handlingskraften. Gav oss gott om tid att, i lugn och ro, äta och dricka oss i fördärvet. Sämre saker kan man sysselsätta sig med.

Sista dagen sken solen i alla fall med riktig charter-hetta och vi sprang pipande direkt ner till stranden och brände både mage och rygg. Klassiker!

Inga kommentarer: